ویزای توریستی (L)
زمان تحویل 7 روز الی 10 روز کاری مدت اعتبار حداکثر 6 ماه قیمت در توضیح مدارک مدارک


ویزای توریستی ( L) ویزایی است  با هدف گردشگری، ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی که برای اقامت کوتاه مدت صادر می شود .


مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای چین :

1- اصل گذرنامه ( حداقل اعتبار 6 ماه و داشتن 3 صفحه خالی )

2- دو قطعه عکس رنگی جدید

نکات عکس :

- عکس باید مستقیم و با پس زمینه ی سفید و در ابعا 33 در 48 میلیمتر باشد

- نباید موی سر ، چشم ها را بپوشاند

- هیچگونه سایه ای روی صورت نباید بیافتد و عکس نباید تار باشد

- پوشیدن لباس سفید به دلیل یکسان بودن با پس زمینه مجاز نیست

- ترجیحا از زدن عینک خودداری فرمایید


3- اصل شناسنامه

4- پر کردن فرم سفارت (  دریافت فرم )

4- شهروندان کشور ایران باید یکی از این مدارک زیر را ارائه دهند :

-         ارائه ی دعوتنامه صادر شده توسط  ادارات دولتی توریستی مرتبط و گواهی مالی شخص متقاضی ( به ازای هر روز اقامت 100 دلار آمریکا )

-         دعوتنامه ی صادر شده از سوی آژانس های مسافرتی چینی ، رزرو هتل با پرداخت کامل مبلغ هتل ، جزئیات برنامه ی سفر به چین ، رزرو بلیط رفت و برگشت ، بیمه ی مسافرتی ،  گواهی مالی که باید توسط حساب بانکی تضمین شود ( بیشتر از 5000 دلار آمریکا ) یا گواهی دارایی ( بیشتر از 10000 دلار آمریکا ) ، که در این دو مورد علاوه بر آن ها نیاز است شخص متقاضی به ازای هر روز اقامت خود در چین 100  دلار آمریکا تمکن مالی داشته باشد

-         دعوتنامه ی صادر شده از سوی یکی ازساکنان چینی ، کپی کارت شناسایی دعوت کننده ، جزئیات برنامه ی سفر متقاضی ، رزرو بلیط رفت و برگشت ، بیمه مسافرتی ، گواهی مالی ، برای دعوت کنندگانی که تابعیت چینی ندارند لازم است کپی پاسپورت و مدرک مجوز اقامت خودشان را ارسال کنند . ، گواهی مالی باید توسط حساب بانکی صادر شود ( بیشتر از 5000 دلار آمریکا )  یا گواهی دارایی ( بیشتر از 10000 دلار آمریکا ) ، که در این دو مورد علاوه بر آن ها نیاز است شخص متقاضی به ازای هر روز اقامت خود در چین 100  دلار آمریکا تمکن مالی داشته باشد

دعوت نامه باید شامل موارد زیر باشد :

1- اطلاعات شخص متقاضی  شامل نام کامل ، جنسیت ، تاریخ تولد ، شماره پاسپورت و غیره

2-  تاریخ ورود و خروج متقاضی  و محل های های بازدید او در چین

3- اطلاعات دعوت کننده شامل نام کامل ، شماره شناسایی ، شماره تلفن ، آدرس و امضا و غیره

هزینه ها :

-         ویزا با مدت اعتبار 6ماه ( یکبار ورود – انفرادی)  120 دلار آمریکا

-         ویزا با مدت اعتبار6 ماه (دوربار ورود – انفرادی) 170 دلار آمریکا

-         ویزای مولتی با اعتبار 6 ماه ( انفرادی )             220 دلار آمریکا

-         ویزای مولتی با اعتبار 12 ماه ( انفرادی)            320 دلار آمریکا

-         ویزای گروهی                                            100 دلار آمریکا

نکات کلی :

-         در صورت در خواست خدمات تسریع دریافت ویزا مبلغ 30 دلار به هزینه های فوق اضافه می گردد

-         - در موارد فورس ماژور مبلغ 40 دلار به هزینه های فوق اضافه می شود

-         وجوه واریز شده به حساب سافرت برای دریافت ویزا به هیچ وجه قابل استرداد نخواهند بود . 

*
*
*
تعویض عکس
*
close button