قوانین و مقررات پروازهای خارجی

مدارک مورد نیاز:

برای سفر به خارج از کشور در درجه ی اول باید گذرنامه ی معتبر به همراه داشته باشید. (معتبر یعنی حداثل 6 ماه تا پایان اعتبار گذرنامه مانده باشد).

برای سفر به بعضی از کشورها مثل ترکیه، مالزی، اکوادور و تونس نیازی به ویزا نمی باشد.و برای بعضی از کشور های دیگر مانند ارمنستان، تاجیکستان، گرجستان و عراق ویزای فرودگاه ی همزمان با صدور بلیط برای شما صادر می شود. که برای دریافت ویزا نیازی به مراجعه به سفارت کشور مورد نظرتان ندارید.

 بعض از کشورها بدون ویزا هستند به این معنی که برای حضور درآن کشور نیاز به ویزا ندارید اما گاهی برای رسیدن به این کشورها باید از چند کشور دیگر عبور کنید که نیاز به یک یا چند ویزا دارید تا سفرتان امکان پذیر شود. حتما قبل از سفر باید درباره ی کشور مقصدتان اطلاعات کافی را داشته باشید.

برای ورود به اکثر کشورها به ویزا نیازمند هستیم و قبل از حرکت باید درباره ی شرایط ویزا در کشور مقصد و ترانزیت (کشور های که در فرودگاه هایشان توقف دارید) اطلاعات کافی را داشته باشیم.

کشورهای عضو حوزه ی شینگن:

ویزای شینگن نماینده ی 26 کشور اروپایی است که تصمیم به حذف پاسپورت و کنترل مهاجرت در مرزهای مشترک خود کنند. ساکنین کشورهای تحت شینگن می توانند آزادانه در این منطقه سفر کنند.

اتریش- بلژیک- جمهوری چک- دانمارک-استونی- فنلاند- فرانسه- آلمان- یونان- مجارستان- ایسلند- ایتالیا- لتونی- لیتوانی- لوکزامبرگ- مالت- هلند- نروژ- لهستان- پرتغال- اسلواکی- اسلوونی- اسپانیا- سوئد- سوئیس- لیختن اشتاین

در صورت توقف در ترانزیت بیش از 2 کشور اروپایی تحت شینگن، به ویزای شینگن نیازمندید.  

کشورهای بدون ویزا:

کردستان عراق

مالزی: بعد از ورود به مالزی فقط 14 روز اجازه ی اقامت را دارید و بعد از این تاریخ باید کشور را ترک کنید.

ارمنستان: 90 روز اجازه ی اقامت دارید.

نیووی: 30 روز اجازه ی اقامت دارید.

ایالات فدرال میکرونزی:30 روز اجازه اقامت دارید.

اکوادور:90 روز اجازه ی اقامت دارید.

گویان: 30 روز اجازه ی اقامت دارید.

هائیتی: تا 3 ماه بعد از ورود اجازه ی اقامت دارید.

نیکاراگوئه: 90 روز بعد از هر بار ورود اجازه ی اقامت دارید.

ونزوئلا: بعد از هر بار ورود 15 روز اجازه ی اقامت دارید.

 شرایط صدور بلیط:

تغییر اسم مسافر امکان پذیر نیست.در صورت اشتباه بودن اطلاعات جریمه کنسلی شامل حال آنان می شود.

توجه کنید که سن فرزندانتان مشمول کدام یک از قوانین سنی می باشد.

حداقل 4 ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حضور داشته باشید.

صدور بلیط یک طرفه تنها در صورتی امکان پذیر می باشد که شخص اقامت دائم و یا موقت آن کشور را داشته باشد و یا ویزای بلند مدت با انقضای بیش از یکسال داشته باشد.